Blighted ovum

Assalamualaikum.. Hi mommies.. Nk tnye pendapat mommies.. Sy scan 10weeks..doc ckp maybe blighted ovum.. Klinik kedua.. 1st klinik.. Doc ckp mcm nmpk baby cuma blum nmpk jantung.. Bleh share pengalaman mommies.. Mintak doakan sy & baby juga..

1 Balas

wasalam mommies..Sy pun mengalami benda yg sama..Sy sampai skrg pun masih kena p klinik utk scan baby.. insyallah x de ape..kta same2 doa.

3y ago

Hi.. Sy dh mengalami keguguran pd mgu ke 12..sy doakan mommies & kandungan sihat.. Semoga dilindungi Allah..