Durian

Nk tnye , kandungan sy dh masok 6 bulan, tp termakan 5 ulas durian, ad pape rosiko ke dlm kandungan

7 Balas

Hi awk. Tak ada. No worries. Saya dlu time 6 bulan pregnant makan je sampai 5 ulas durian. Lepas tu malam panas sikit la berpeluh 🤣 tapi seeloknya makan berpada. Sekadar nak hilangkan rasa teringin je. Apa2 makanan pun kena mcm tu.

kalo dah makan xboleh nak kata pe da 😂 redho je. harap semua ok je. banyak2 mnom air masak ye. nt free² jom join grup mommy. boleh kongsi ilmu sembang santai😉 https://chat.whatsapp.com/E6fkwVRxnn59x3KBPogyK7

kelakar plak rasa bila kata "termakan" tp sampai 5 ulas. 😂 insyaallah takdepe cuma gula tinggi. so minum air byk2

Kalau boleh, mkn 2 ulas je sis sbb durian ada karbohidrat & gula yg tinggi. Nanti x pasal2 sangkut gdm

okayy je...sy masa 18w da makan durian ...3 4 ulas lg sy makan...ikot bdn masing2...

xde mslah..bykan minum air ksg..durian byk gula..saya 6 bln pn byk mkn durian gak

InsyaAllah xda apa2 sis