Makan Durian

Salam nak tnya.. pregnant 10 weeks boleh x makan durian? dlm 5 ulas..

2 Balas

2nd pregnancy sy 5w slepas mkn durian mlm nya start bleeding esok pagi nya gugur. nasihat sy cuba elakkan mkn durian dlm 1st & 2nd trimester. skarang sy dalam 3rd pregnancy 7w4d nama nya durian sy cuba elakkan kalo stakat nak rasa sy beli yg perisa durian saja bukan buah nya asal dpt merasa 🤭

Ikot ketahanan badan. Tp jd pape tanggung sendiri sbb tau kn durian tu panas. Jd terpulang pada empunya bdn. Kalo riso mkn la bg lepas ngidam 1 ulas. Kalo rasa diri kuat bby kuat mkn je la bape pon