Bayi susah tidur.

Baby baru 25 hari. Tp ssh nk tdur siang. Tdr pn dlm 10-15 minit je. Mlm ok. Lena je tdr. Bgn utk menyusu jg. Normal ke? Apa yg sy prlu bt spya bby tdr siang ?

2 Balas

Ok la tu.. Dari baby sy dlu awl2..siang tido je.. Mlm bjage pulak.. Kita time pantang xckup tdo.. Mlm bjage.. Stress tau.. Skrg 2 bln dah ank sy.. Ok dah..mlm tdo.. Bgn pn susu je..

okay la tu dia senang tidur malam, sis dapat tidur yang cukup. usually kalau baby yang lena tidur malam, siang dia akan active dengan playtime dia.