sakit tulang kemaluan

Nk tnya, sy dh 23weeks (5bln) normal ke sakit bhgn tulang kemaluan.. Nk jln terasa sakit mcm nyeri sengal2 tu.. Ada ygpnah sakit x. Leh share or bg pndpt...

3 Balas

saya pon ada jugk rasa sakit di tulang kemaluan.. skrng dah 33w1hari..ank pertama hari tu tak ada plk sakit..ank no 2 ni yng truk bnyk sngt yng tak kena

Same goes to me. Sakit betol kalau nak berjalan. Ingatkan sebb salah step kaki nak berjalan ke ape. Bila beralih badan masa tido pun sakit jugak

Biasa tu. Sbb rahim mkin bsar. Baby pun sama. Nty da 3rd trimester nk bngun lg sakit bila dh dduk bwah.. 😅

5y ago

Sama2.. take care 😊♥️