Nk tanya, knpa 33w ni . Kemaluan sakit

Sakit tulang kemaluan kandungan dah msuk 33weeks , normal ke sakit bahagian kemaluan tu?

4 Balas

Sya dh tanya doktor.. Dia kta normal.. Tapi x selesa bila nk pkai sluar dalam.. Nk turun dn naik dr katil akn rsa sakit.. Brtabah la whai ibu

1y ago

Tu la.. Rsau nnti cntrction brlaku kita ni x dpt nk beza dh nk brsalin.. Sbb bngun dr ktil pn dh sakit.. Bila brjln smbil kita than sakit tu skli prot² boleh mngeras.. 😅🤦‍♀️

sy pun tgh alami benda yg sama sis .. normal kot rasanya

Saya dari awal pregnant dah rasa sakit pd tulang kemaluan ni

saya pon 33 week rasa mcm tu