Minum Air gula

Nk tnya.. Slepaas minum i gula nurse ambek drah kan.. Lpastu dh bleh blik teruss ke.. Sy dh lupe la psal minum i gula ni😅😅

2 Balas

Awk ada sekali dgn checkup x? Kalau x ada lepas minum air gula & tunggu masa utk ambik darah kali ke 2, boleh balik terus. Kalau sy, nurse selalu bg tarikh minum air gula sekali dgn checkup, jd lepas minum air gula sy pergi plak kt bhgn ibu anak utk check up, da sampai masa utk ambik darah pergi balik kt bhgn ambik darah selepas minum air gula.

2mo ago

ok tq sngat jelass..

Ya, balik terus. Tanya lah juga nurse, "lepas ni saya boleh balik, kan? Tak ada apa2 lg kan?" kot lain klinik, lain prouder. Kannn

2mo ago

Sama