Minum air gula

Salam mommy2 semua. Nak tanya.. sy buka buku pink time 12w.. esok sy dh 16w ada appointment dgn kk, n nurse takde pesan suruh puasa pun. Kiranya nurse belum bagi minum air gula la kan? Biasa bila ya minum air gula ni?

2 Balas

bergantung atas ibu mengandung tu jgk. selalunya nurse akan bagitau utk minum bila2. mungkin awak belum sampai turn utk minum

Kalau tda risiko fmly kncing manis & bmi normal.. Biasa 20~28w baru kna bagi mnum air gula.. Mcm sy.. Hehe