Ambil darah sebelum Minum Air Gula Harini dan ambil darah kali ke-2 selepas minum air gula ?

Morning mummy nak tanya harini i minum air gula, time kat bilik nurse i mnm pon rasa nak trmuntah i tahan... Lepas dh habis minum tu duduk luar 1040 ni masuk balik, tapi i dh muntah kan i gula tersebut so kene minum lagi sekali ke macm mna ye?

1 Balas

Kalau muntah sblm ambil drh kedua, ken bgthu nurse n nurse akan bg appt hari lain sbb kena minum lagi skali nanti..

5y ago

Hehe tq sis ok i dh jmpa nurse bilik mnm aor gula td.. Dia kata alaa rugi...pastu ambil buku.. Dia sruh prgi jmpa nurse awak terus buat next appointment hehe