Klr Darah

Nk tnya skit yer.. Sy 12 week, lps bersama klr darah bnyk la... Bahaya ke

17 Balas

nurse pesan klau pendarahan wlaupon skit terus ke kecemasan

kena ke hospital check ya. semoga semua baik baik saja 😊🎉

Refer hospital...sis...

Sis patut xpayah tanya sini sbb mmg tak normal kalau keluar darah time prgnant sama ada sikit atau banyak. Kena ingat sampai bila2 ni bnda paling basic. So skrg cpt2 pg hospital.ni bukan masalah 1st prgncy bodoh xtau apa..tp sis patut terus risau kalau ada keluar darah, then tempat yg harus di tuju adalah terus pg hospital.

5y ago

Bkn marah..patut tau sndri kalau da bleeding atau keluar pelik2 ni mmg satu je tempat yg kna tuju. Pg klinik atau hospital. Doctor je yg bole tentukan keadaan kita. Sbb kta kna slalu ingat dan pentingkan kandungan kita dulu. Pengalaman org lain xbole dijadikan reference atau rujukan kita. Dan xbole la jdkan 1st time pegnt tu sbg alasan sbb bnda ni paling basic.

Jumpa doktor..

bahaya dan sila ke hospital...semoga dipermudahkan sis n bby selamat...

G hospital