Usia kandungan 8 weeks

Salam semua.. Sape2 ada pengalaman x..8 weeks xnmpk degupan jantung lg?Lps tu kalau lasak2 klr darah sikit..klau rehat,xlasak xda klr darah..Terima ksh mummy2.. Doakan saya n bby semuanya baik dan sihat..

2 Balas

bg sy kluar darah tu tk normal , awk kna betul2 bnyk rest . sdgkn sy sakit sikit je trus kena warded 3 hari ni kn pulak kluar darah . 8 week jnin bru nk mmbsar , mcm sy 7 week dh dgr jntung bby , nmpk jnin dlm kntung.

Normal bagi saya. Pengalaman gitu juga.