Anak belum setahun lagi dah pregnant lagi (pengalaman pd yg czer)

Nk tnya pd yg pnah bersalin czer, anak baru 7 bln atau bpe bulan sekalipun, mmy dh pregnant lgi, saya nk tau pengalaman mmy yg ada kes mcm saya, mcm mne handle diri, apa side effect yg pnah dialami,

2 Balas

Baby makin besar akan sakit kat bahagian luka rasa nak terbuka dan kebanyakkan akan terpaksa czer lg drpd normal del utk elakkan luka yg belum sembuh sepenuhnya tu terbuka balik. Klau boleh merancang biar 2 tahun luka dan rahim dah sembuh sepenuhnya utk pregnant lg.