check BSP

Nk tnya pd mummy yg ad kncing manis msa pregnant. BSP check tiap hari ke?? Ataupun check seminggu sekali. Sya x de pengalaman. Ni ank pertama sya. Dlm buku cuma tulis 1 tarikh je. Td lupa nk tnya nurse.

check BSP
42 Balas

Sllunye esok time review bsp nurse akan bgi thu bile untuk repeat lgi.. Sllunye seminggu skli

4y ago

Dye tkde bgi tarikh untuk review ke..? Tkpon Dye sklikn dngn next app check-up kot

Saya Sebulan sekali.. lps 7bln 2 mggu sekali... Kalau bacaan tinggi je kena repeat

4y ago

Tq bg info. 😘😘

2 mggu sekali je. Sepatutnya nurse/doktor akan bg date bil nk kena buat bsp tu.

4y ago

X pe la. Tunggu g kk la bru tnya. Lg senang. Sbb kt sini ramai yg buat 1 bulan 2 kali. Ad yg 1 bulan sekali.

Depend pada result air gula dn darah..tya balik nurse or doktor bla next date

4y ago

Isnin ni nk g kk tnya terus bila kena buat lg. Btw tq sis😁

saya lepas amal jus mamariam BSP drop. Alhamdulillah kalau tak kena mkn ubat

4y ago

aminnn

Tinggi bacaan , sy dulu sebln skli bacaan pgi 3.7 tnghri 4.2 ptg 4.6 mlm 4.7

4y ago

Seronoknya dpt bacaan rendah. X de la kerap kena buat kan.

Bergantung pd result bsp sis.... Klu cntik bacaan dia dpt dua mnggu sekali

Saya selalu next check up doc akan beritahu date nak kena buat bsp bila

4y ago

Lps check bsp tu trus jmpa nurse yg slalu check kita ke?? Sbb sblom ni yg bg tarikh nurse lain sbb nurse yg check sya tu cuti.

Adui merah tu...kena kawal pemakann..takut nnti kena mkn ubt n insulan..

4y ago

Skrg ni sya dh start jga pemakanan tp kurang sikit yg merah tu. Hrp lps ni x de langsung merah😩

Atau sebulan sekali. Bergantung juga dengan tahap bacaan gula awak.

4y ago

Tq bg info. Nanti sya tnya kk la senang.😘