susu

Nk tnya mommy2 .. kandungan sy dh 7w, sy xleh mnum susu.. mnum je mesti muntah blik, klu mnum jus buah2an blh ke?

18 Balas

Boleh saja.. Jus homemade lagi Baik sebab kita bole kawal Penggunaan gula nanti..

Susu ibu ngandung ke yg xblh nk minum..Cuba susu fresh milk biasa..blh je minum..

Sy cba farm fresh OK sbb fresh xda rsa hapak.. Yg lain sy xblh telan Rsa hapak

bleh.. tp perlu gak nk ade calcium..mgkn sis bleh mkn pil calcium utk tmbhn..

Blander buah kurma dgn susu... Insyallah boleh telan

Bolr..

Buah2 lg bgus

Boleh