Mnum susu

Nk tnya klu ibu mengandung seeloknya mnum susu pd usia kandungan brp bln ya?

8 Balas

Dari start kehamilan da boleh minum. Baby ambil kalsium emak. Kalau kita kurang kalsium nanti sakit gigi la apa la. Kalau taknak minum susu boleh ambil pil kalsium.

Seawal tahu pregnant pun dah boleh start minum susu. Semoga sis dipermudahkan urusan sepanjang mengandung ni dan semasa nak bersalin nanti ye. Aamiin 🤲🏻💕

4y ago

Sis mnum susu apa ya?

Awal kehamilan penting minum susu, time ni lah baby nak tumbuh

Di awl.kehamilan dh blh dh sis minum susu 😉

Since awal kndungan lgi start lh minum susu

Seawal kehamilan dh blh start minum susu..

Start tahu pregnant minumlah susu

Awal kandungan dh boleh