Demam waktu hamil

Nk tnya momies amalkn apa yer kalau rasa badan panas nk demam waktu mngandung ? sbb kata xleh amalkn makan panadol kan 🥺

29 Balas

kalau rasa2 nak makan ubat sila rujuk ke doc lebih dahulu , kalau saya pulak rawat sendiri .. kalau terasa badan panas ke kan puan kena lap atau mandi biar panas cepat reda pastu kalau ada selsema ke batuk , banyakkan minum air suam dan selsema saya selalu guna ubat titis hidung hak baby tuh 🤣 anak saya punya .. alhamdulillah takda da sumbat2 kat hidung , kalau batuk atau rasa ada sakit2 tekak kan minum air perahan limau tak kisah lah kasturi ke nipis ke minum tanpa gula inshaallah hilang saya buat macam je , time tidur tinggikan bantal dan kaki memang selesa habis tidur ..