buku pink

nk tnya la kan buku pink ni mmg kena buku klinik kerajaan je ke.?payah sgt klinik kerajaan ni..dibanjiri manusia.bole stress dibuat nya...

27 Balas

Yes.. Mmg menguji kesabaran bila checkup di Kkia.. Ramai dan lama.. Nsb misi2 dan doctor kk tmpt sy baik2 dan peramah orgnya.. Sabar yer mommy..

Bajet lebih , pegi swasta je . kalau KK ni lebih detail tentang ibu . kalau swasta ni tak berapa detail tapi boleh laaa kalau nak jimat masa

5y ago

yup betul..sebab doktor pakar banyak di kk n hospital kerajaan sbb tuh banyak yg swasta tolak pesakit ke klinik/hospital kerjaan sbb dorang xdpt nk terima kes

swasta pun boleh sis, saya bukak kat klinik desa x de orang pun hahahaha.. ce sis cek klinik desa dekat area rumah sis.. 😊😊😊

xnak susah, xnak stress, xnak semak2 kt kk, pergi swasta..siapkan duit je jika mampu. 😊

Kalau byk duit..p je swasta..hee... Tp better gov.. drg check lebih detail..just pendapat..shj..😄

susah betul..igtkn tk bole.sebab ade yg kata xbole.mmg procedure kena chck up kt klinik ketajasn juga

5y ago

kadang2 doktor swasta akan tolak kes ke hospital kerajaan jugak sis.

Swasta pn boleh. Tp klu sis de mslh kshtn dieorg tolak g gov hsptl jgk nnti.

Private klinik and private hospital pun boleh. Saya tak langsung pegi KK

kalau xnk stress buka dekat klinik swasta..mmg cepat..sediakan duit je.

Private pun boleh sis..tmbh2 kalau sis nk bersalin kat private nt