kuning

Nk tnya kuning ni makin lama makin turunkan?ank sy dh sebulan hri ni kelahirannya(lahir pramatang 34 minggu 5hari)..hari ni cek kuning dia alhamdulillah 6.9..sblum2 ni naik turun naik balik turun td cek alhamdulillah turun..doc ckp nk smpi 5..hari jumaat ni cek lg...mmng cm tu ke?klu dh turun dia trus turun kn?risau naik...in shaa allah mdh2hn turun smpi 5 dan kebawah...aamiin

1 Balas

tgk jgak.. bby bwah sbulan biasa memang akn turun naik.. mommy jaga mkn ya kalau bby fully bf..

4y ago

Alhamdulillah ank sy dh turun kuning dh smlm..bacaan 5...47 hari kuning..