skdar brtnya

Nk tnya. . Klau trimester ke 3 ni blh ke brsma dngn suami. . Sy dha 36 weeks 5 day

9 Balas

boleh je senang nnti bukaana jalan cm.... 2ndand 3rd trimester blh sama dgn hubby xde masalah tapi kena tengoh kedudukan placenta puan..kalau atas blh kalau ke bawah dblh masa chekup cuba tanya posisi placenta ambik scan blh dpt tgh.. thn cn proceed

sy masa awl dua bulan pertama xnk bersama tp lps tu masuk 3, 4 bulan smpai skrg, hari2 bersama..😅 kdg2 tu ad gak lah rasa xnk bersama,bile ckp dgn husband dye pon fhm..

2 hari lepas cek 1cm....semlm bersama suami..hr ni dah kua..lendir cmpur darah..perut x sakit lgi...perlu ke p hospt.....38w 4dy

2 hari lepas cek 1cm....semlm bersama suami..hr ni dah kua..lendir cmpur darah..perut x sakit lgi...perlu ke p hospt.....38w 4dl

3y ago

saya pernah begini keluar lendir sama dara pi hospital doktor cek dah 6 cm

Utk buka jln lbh elok slalu bsama di trimester ke3..sy pula klu blh hr2 nk bsama smpai kdg2 suami tak tlayan..😂😂

tapi sye baru nk masok 26 week dah xnak bersama sangat .... normal ke mcm tu

3y ago

Saya pulak start pregnant. Tknk bersama. Kesian suami kdg kdg tu. tapi tulah. Skrg dah 25 weeks pun still mcmtu

Boleh..digalakkan..tp ade position yg selamat..boleh google..

d galakkn sis ..lg kerap pum tkpee

Boleh