baby

hai mummy2... dha berapa weeks sudah ??? sya dha 36 weeks ...

baby
458 Balas

baru 32w.. diorg ckp perut kecik je.. sy tak kesah asalkan doktor ckp berat baby sama dgn usia kandungan n dia sihat.. dh cukup.. takan nk pam perut pulak kasi besar 😅

4y ago

sma la..mse sye pregnant ank first dlu sis

Penantian yg penuh kesabaran dan debaran kian terasa... saya doakan baby dan awak selamat serta sihat Inn Shaa Allah

36 weeks tpi dah keluar air tak lh byk kadang kadang macam putih telur apa tu ya maaf lh tnya yg dah berpengalaman?

Hari ni genap 36 weeks GDM on insulin. 38 kne serah diri. Doakn di permudahkn brsalin secara normal . Amin

4y ago

semoga d permudahkan

Alhamdulillah... (16 weeks / 2 days) 🥺 Still long journey lagi. Due date : 26.10.2021 😬

33 weeks.. 38 serah diri gdm..mtk2 ada rezeki bersalin normal..1st baby..doakan sy🤲🏻

37 week🤰🏻 menunggu minggu untuk bersalin 😁 first baby inshaAllah 💕

38 weeks 3 days.. doakan baby cepat keluar kami sihat & selamat.. ❤

Alhamdulillah 37 minggu...semoga semua ibu2 dipermudahkan Aamiin 🤲

39weeks 5days..baby msih srnok kat dlm..doakan saye mudah brsalin ye ibu2

4y ago

aamiin