Belum period

Salam,hii mommy2 nak tny 13/3 tu hri sy keguguran berapa lama akan dtg balik period y pertama setelah gugur..septutny smlm period tpi xdtg plak..

2 Balas

Saya dulu, lepas 16 hari dah kering darah nifas terus period.. tapi cycle 1st period lepas gugur tu, period saya jadi panjang sampai 15 hari tapi darah keluar on off.. pegi klinik Dr bagi ubat bhentikan darah, then 15 hari lepas darah kering period utk cycle ke 2.. Alhamdulillah cycle ke 2 lekat pregnant semula Dr bagitau, normal utk period jadi tak teratur lepas gugur sebab ada kecelaruan hormon lagi.. samada period berpanjangan @ lama tak turun period ~ if lama sgt, pergi je klinik mintak ubat hormon

1y ago

Owhh yeke,tq info ny..alhamdulillah smlm dh period☺️ late sehari je..

4 ke 6minggu. ikut hormon kite mcm mne

1y ago

Owhh yeke..hehe tq ye☺️ ghisau jgk klau x period