hi mommies.. sorry lari tajuk...

Nk tnya ada x mcm sy skrg pregnant anak ke2.. Emosi xboleh tngok yg sedih2 dgr lagu yg sedih msti nangis.. Lagi 1, sjk pregnant sy da mulai marah2 anak sy... Ksian juga sy tngok.. Kdang2 susah nk kawal emosi ?

2 Balas

semua mak2 ada kena mcmtu .. normal tu , set mind setiap hari perkara yg menggembirakan .. positif .. jgn kalah dgn emosi tu .. nanti effect kat baby dlm perut .. kalau rasa nak marah , terus fikir bnda yg buat kita happy .. walau susah mcm mana , kena usaha .. kesian kat baby dlm perut tu jugak kalau kita kalah dgn emosi .. x pon bawa mkan ker time timbul rasa marah tu ☺

Sy megandung ank kedua..tapi hati ye lagi kental pulak..ank pertama byk nagis...hahahaha