angin dlm badan

nk tnya ada tak mommies yg mse prgnant ni ada mslh angin yg byk dlm badan? lps mkn muntah balik sbb angin mcm tolak je mknan yg masuk.. ?even buah pn msti muntah balik..now 15weeks..igtkan dh habis dh muntah2 ni..since smlm dy start balik.. penattt? klo muntah tnpa mknan kluar angin n air yg brbuih je.. ada tips tak? tolong..

10 Balas

Sy pn sama. 14w, tp bkn hr². Bl dh start muntah, mmg akn muntah sepanjang hr.

4y ago

Tu laa. Tkleh nk jangka.