Masih mual muntah di usia 17 weeks

Hai, kt sini sape yg mcm sy masih muntah2x..😔..sy byk muntah angin je. maksudnya muntah tak kuar ape2x..sbb byk angin dlm bdn. nak mkn jadi tak ade selera..next week dh nak masuk bulan ke5. perut pulak asyik bloated je..😔...

3 Balas

sy 19w skrg .. pon sama.. muntah kuning pahit tu🤢 nauzubillah rasa dia😞 xtau la bila nak hilang smua ni..pg2 lps sbuh msti smbung tdo, klu bgun trus wat kje, mmg pning , muntah teruk

8mo ago

Allahu...sis lg teruk dari sy..semoga cpt la hilang alahan kite..🤲

Saya baru2 masuk 2nd trimester dah hilang muntah2 & selera makan bertambah. Tp bila masuk 6 bulan dia dtg balik. Sama lah muntah angin sampai pening kepala nk g kerja. Bertabah lah huhu

8mo ago

alahan tu akan hilang secara tiba2 ker..huhu..sy ni sejak 9 weeks dok muntah angin jer..berharap la alahan ni cpt berlalu pergi..🤲..sbb nak mkn pon takde selera..

sy 20w muntah² angin masih ada tp jarang la brbnding dlu msa trimester 1.. x selera nk mkn nasi.. asyik mkn roti ja