AIR SELUSUH

nk tny klaw kena beranak awl blh x wat air selusuh awl..sbb ikutkn duedate 27hb 1 2020 Tapi kemungkinan akan berank buln 12 tahun ni Mohon info2 dari ibu semua.. #sorry firstpreggy

15 Balas

Saya minum air selusuh dari kandungan 7bulan lagi. Sampai sekarang still minum. Sekarang da 37minggu 4hari.

X payah bawa sis.

Xpayah minum la..

Hai sis... Xperlu minum atau buat air selusuh... Dekat hospital tmpat sy ada air selusuh yg nurse2 sediakan.. Tp tempat sis sy x tau la.. Biasanye ada..

5y ago

Wc sis

plu ke.. org ckp jgn... sbb nnti sakit shj tp jln xbukak...

4y ago

Dh msuk lr bru mnum..