kurang air ketuban

Nk tanye xbahaya ke klu kurang air ketuban

7 Balas

Bahaya.. sy masa p routine check-up doc tgk ketuban kurang terus dipanggilnya ambulan.. makan pergilah saya ke hosp menaiki ambulan.. pengalaman betul.. kena induce

Bahaya, cm sy..31 week, dtg hospital, tak ckp byk teros operate, nak solat pon dorg tak bg sbb risau risiko..tawakal je la sy..huhu..

bahaya sis.. nnt ken epakse b'salin awl sbb tkt baby lemas. ade kwn sy kene.. tp klu byk pn bahaya gak.. ditakuti ade gdm

Kurang bahaya.. Terlebih pun bahaya.. Kena biasa2.. 😊

Kena check doc. Doc scan nnt dia tentukan bahaya ke x.

Bahaya sis. Baby boleh lemas.

bahaya