Buku pink bila boleh buka

Nk tanya usia brp kandungan bru bleh buat buku pink ye?? Sbb harytu saya ad pergi klinik pastu dia hold dulu time tuu usia kamdungan bru 5 weeks...skrg dh 9 weeks dia xde call pon...scan ape2 pon tak lagy...or saya kena pergi klinik balik??

26 Balas

Bergantung dgn klinik kesihatan.. boleh call dlu utk confirm.. sy pernah buka buku seawal 5minggu tp ada juga tmpt yg nk 8 minggu ke atas.. jd ssh nk ckp exact bila

aah btl tu, bwa gmbr scan private N d kk atau kd. bese dorg teme 8w Dan ke atas. jika bawah 8w, dorg x kn buka buku pink.

Buat buku pink masa kandungan dalam tempoh 9-12 minggu. Awal dia mmg tak layan. Lewat dari tu memang kena bebel

sy tahu pregnant 6week. 20week bru buka buku.. sbb mlas nk g awal2. biasa selewat nya 12week klu xnk kne bebel

saya awal awal mengadung dah buat dah buku pink..sebab kalau lmbt buat susah nak tahu berapa weeks baby

10-12week dh boleh buka buku pink , lewat dari tu bleh je cuma kena tahan telinga dgr nurse membebel 😂

Kk bagi saya appt utk buka buku time 11weeks, tapi kalau takut kk terlupa boleh bertanya semula

sy nk buka buku pink mse w11. dtg kk, dia bgi trikh wktu 15w. lepas raya ni. aih..ghisau betul

9 minggu ke 10 minggu pun boleh lagi . mybe kna pegi balik tkot dyrog terlepas/terlupa nnti ..

mcm sy dlu buka awl sbb sy ada endo stage 4..nurse kata biasa org buka 9week atau 10 weeks