Helpmomplease

Hi mom normal ke sakit kat ari ari sampai tulang pelvis masa 33w ni? Peha pun rasa sakit gak sikit mcm lenguh. Pastu pinggang. Ada yg mcm ni tk?

4 Balas

Haii mommy, saya baru 32week dh rasa sakit mcm sis beberapa hari nie, saya ade jugak tanya soalan nie, semua mommies ckp normal jer awak, . Masa saya preggy anak 1st dhulu x penah alamai sakit nie, tu yang saya was-was dan tanya kan soalan..🤭

Normal rasanya sis. Sbb sy pon 33w & tgh melalui fasa ni. Nak tido malam ssh betul nk cari posisi yg selesa..

2y ago

Kan. Dia rasa mencucuk kat ari ari tp kejap je. Ngn tulang pelvis

normal awak. saya pun tgh duk alaminya. n mmg tiap org akan rasa benda ni,

normal