37 minggu

nk tanya ..sy skrg 37 minggu kaki bengkak bla dh baring nk angkat ssh sangat ni kandungan yg ke5 mengandung kali ni da lain ckit ada x ibu2 sama mcm sy..n mcm mna nk kurangkn kaki bengkak kat kaki ni..

2 Balas

Aarr..ye la kn..bla dh baring nk angkat kna mntk husband tlgkn...dh tu bla bjln dgn bawa perut besa mmg dh rasa x larat btul kdg mcm lucu pn da jgk..kwn2 sy cakap knpa kali ni perut ko besa sanggat kali ni..hari tu pg scan Dr ckp baby girl..masih blm ada rezeki baby boy ..

Macam sy baru 34w. Kaki bengkak jugak, betis memang sakit sangat². Tambah time tido malam. Nak jalan pon sakit. Buat masa ni sapu minyak panas je sis, lepas tu mintak tolong husband urutkan. Kaki letak tinggi sikit. Time tengok tv dan tidur.