Bengkak kaki

Memang tanda2 nk bersalin kena kaki bengkak ke? Saya 36w tapi kaki x bengkak pon.. Cuma sekarang ni dok rasa bby sgt aktif dan sakit bawah perut n ari2.. Scan bby dh masuk laluan.. Doktor kata x lama dah.. Tp dok tgk kaki ibu2 lain yg nk bersalin masing2 kaki bengkak.. Tanya je kot ada mcm saya kaki x pernah bengkak masa pregnant.. #firstsurvivebaby

2 Balas

Saya dah 35w. Kaki masih normal tak bengkak. Bengkak ni ada kaitan dengan peningkatan berat badan kot? Entahlah. Tapi alhamdulillah lah tak bengkak sebab still boleh merayap ke sana ke sini lagi 😅

bagus kaki x bengkak. kaki bengkak ni kalau jalan sakit tau. sye pon kaki tgn x bengkak.