Third pregnancy

Hi nk tanya sape sini pernah scan tp lambat 2mggu? Nk tau after 2mggu baby grow up tak? Saya trauma sbb ni kali ketiga pregnant sebelum ni dua dua chemical pregnancy 🥲

1 Balas

Scan kantung tgk usia kandungan kurang 2 minggu dr anggaran tarikh period tu ke puan? First scan atau dah beberapa kali scan tp tk membesar? Pengalaman sy, sbb period tk teratur dan cycle panjang, beza usia kandungan yg scan dgn dr LMP dlm 3-4 minggu. Tp sbb kandungan membesar elok, ikut usia yg scan. InsyaAllah doa byk byk, mungkin kalini rezeki puan. Teruskan consume folic acid. Jgn stress stress ya