Period lambat or pregnant?

Hi mommies, nak tnya. Prnah tak ada pngalaman priod lambat, tp cek upt byk kali still negative. Lpstu end up after 1-2mggu dpt tau pregnant? Ade tak? Sy xnak la bharap tggi, tp klau ikutkn mmg ada la bsama suami msa ovulation days. Lpastu skrg tmenung je xtau priod ni lmbat ke ataupn prgnant huhuhu

2 Balas

klu ikut logik, klu sis period jenis regular, lewat sminggu 2 tu patutnye da terg benderang da upt tu.. bsama waktu ovulation tu bkn la knfirm akan pregnant cuma high chance utk pregnant.. Klu period sis irregular mgkin bley jd mcm nie.. pregnancy lmbt nk detect..

period dah lewat berapa hari?