Morning sickness

Sy dh lambat period nak masuk seminggu, check upt positive, cuma risau chemical pregnancy sbb last few months chemical pregnancy. Yg pelik nya, husband yg sgt susah nk sakit, tgh demam2 n sakit kepala teruk sampai 4hari dah. Boleh jadi ke alahan sampai demam? Ada ke kat sini yg morning sickness nye demam, sakit kepala, badan lesu? -sebenarnya bertanya lebih kepada nak sedap kan hati yg kali ni bkn chemical pregnancy 🥹seksa nk menunggu seminggu lg 🥲

7 Balas

Bulan 4 haritu pun saya chemical pregnancy pastuh bulan 5 period, bulan 6 terus lekat. Alhamdulillah insyaAllah ada rezeki. Normal sbb kalini punya pregnancy mmg pening kepala berhari hari dan badan lesu sangat. Doa yang baik baik. InsyaAllah ada rezeki 🫶🏻

insyaAllah baik2 sahaja untuk kali ini.. hari ini hari Jumaat, sy turut doakan ada rezeki buat kalian untuk menerima kehadiran bayi dalam hidup kalian.. jaga diri 🥰

ye saya pon gitu , demam on off asyik pening & badan lemah je tapi bila saya check 1line je lps 2minggu still demam lgi saya check naik 2line tpi 1tu samar2

2mo ago

Sama lah ..memula demam je...smpai mmg x lart lgsung....tetibe late period..cek cek double line

sy dpt tahu pregnant pun sbb demam, sakit tekak. lps check upt, suami pula rasa xsedap bdn

Tu normal, Sya pun mngalami juga.. Congrts ya

Buat Beta HCG dan monitor hormon HCG tu..

Cuba check kt klinik