kurang menyusu

Nk tanya, kenapa ye baby sy kurang menyusu. Kalau menyusu sekejap2 je. Berat sebulan naik, 300/400g je..ada siapa2 pernah alami mcm sy x? Sy baby girl, harini genap, 4 bulan. 3 hr lps timbang berat 5.2kg je ? Sy risau dia x kenyang je

5 Balas

baby sy dh 4 bln pun mcm tu jgk,kurng mnyusu tp aktif,bdn pun mkin ssut,kurus.rsau tngok dia 😔

kalau dia tak kenyang mesti dia nangis puan.. so far mcm ok berat mcm tu..

Btl bby sy pn mcm tu jugak..

Semoga baby sihat selalu

Semoge ibu&baby sehat selalu