berat baby naik sikit je

mommies, nak tanya normal tak baby fully breastfeed berat naik 300-400g je sebulan? sekarang baby baru nak masuk 4 bulan. dia menyusu kerap juga n najis warna mustard

2 Balas

kerap tu lama tak baby mnum sis ? kalau tngh mlm baby susu bpe jam skali ? kalau nurse ckp bmi baby okey , okey la tu .. mcm baby sy kerap susu jugak tp tu la ... sbln naik 1kg .. esok nk kne cucuk 4bln .. xtau la berapa berat dye esok ..

kalau nurse kata ok,ok la tu..kena tgk tinggi dia jugak..bmi dia normal ke x..kerapkan susu dia waktu tgh malam..

1y ago

ikutkan dlm graf dia kat line putih lg tp tulah mcm tak syok baby naik sikit je