Anak kurang menyusu

Nak tanya knp ye baby sy bru 3bulan dia kurang menyusu... ?Ada tu dia menyusu 3oz je tpi kerap... Tpi berat x susut pon..berat still maintain...ada x siapa² ank dia mcm ank sy#pleasehelp #bantusharing #ingintahu #seriusnanya

1 Balas

Hai. Mungkin perut anak tak selesa. Cuba check perut anak. Kalau takda apa saya pun tak pasti sebab apa. Kalau 3onz dan kerap menyusu okay mommy. Kalau sedikit sangat minum takut anak dehydrated. Kena check juga anak kencing okay atau tak. Dan warna nya normal tak.

1y ago

tq sis... klau warna kencing biasa je