Gdm- Cucuk Insulin

Hi, nk tanya berapa lama ye kena tahan wad ble 1st time masuk hosp untuk cucuk insulin? Bacaan bsp bru merah sekali, 6.9 trus kne masuk wad esok. Skng da 29w.

2 Balas

Sepanjang 9 bulan sye preggy satu hari je masuk wad. Time tu 37week.. Doc suh induce sbb dh cukup bulan tp sye xnk.. Balik.. Besalin 40 week 1 hari.. Sis bole mintak balik kalau rse badan xde ap.. Tp risiko sendiri tanggung.. Sye masuk wad sbb xde sbb. 😅😅

Dlm 4 hari sis.. dia nak pantau n ajar kita cara cucuk insulin..