GDM ON INSULIN

Slm semua ibu2, nk tanya ibu2 yg ada gdm on insulin, lps bersalin baby kena tahan wad brape hari ye? Jom kongsi semua..tq

1 Balas

baby slalu akan kena tahan sehari mcm tu je untuk cek paras gula baby untuk 4 kali.. kalau paras gula baby okay & xda msalah lain ,ibu & baby dbenarkan pulang 😊

2y ago

terima kasih puan atas jawapan, risau sy takut baby kena tahan lama dlm wad sbb sy ada gdm on insulin. esok dh kena induce 37 mggu