Helppleasemom

Hi nk tanya ada tk pengalaman mommy bersalin yg ada buasir? Sakit tk masa bersalin? Sy ada buasir. Tk sakit cuma terkeluar & xde darah. Boleh share tk pengalaman mommy😮‍💨 takut plak sakit masa nk meneran nanti and ada tips x nk bg dia kecut & masuk balik kat dalam? . First baby.

1 Balas

saya pun da buasir...masa bersalin buasir tak sakit...saya pun terkeluar sikit.bila mengandung 7 @8 bulan akan begkak dan sakit...tp bila bersalin tak kacau pun buasir tu.sebab kita duk rasa sakit nak bersalin.bila dalam pantang buasir akan begkak jg...selepas tu ok ja.jgn mkan pedas dan banyak minum Air masak...dah 2 anak.ne nak masuk 3...