cara hilangkan buasir

Hi nak tanya ade ke mommy kat luar snaa kna buasir sebelum bersalin? Sy dh 37w tp buasir yg terkeluar sikit dan bengkak tapi berak normal je tk keras langsung. Ada tips tak nak hilangkan bengkak buasir tu ke?

1 Balas

Sy lepas bersalin sapu minyak herbanika drp NR..lepas tu tolak masuk.. Alhamdulillah ok..sy buasir tu terkeluar sedikit..

2y ago

maaf baru reply..ya, sy sapu dekat buasir yg terkeluar tu..tp sikit je terkeluar, x tahap teruk..