Alhamdulillah

Setelah setahun menanti..doakan saya dan kandungan saya sihat hingga melahirkan...sya jugak doakan mommy² TTCian dapat zuriat secepatnya... mommy² yg tgh preggy skg ne sihat² hingga melahirkan..dan mommy² yg sudah melahirkan bby comel...selamat berpantang saya ucapkan.. #firstbaby #5week2day

Alhamdulillah
17 Balas

tahniah puan 😍 kalau nak merisik set ibu hamil Shaklee meh la contact syikin 0135897073. Supplement tambahan macam kalsium, folic acid,zinc,vit c sangat2 la disarankan utk ibu hamil amalkan. Ni doktor yg advise tau 🤗

tahniah!! hari ini, tahun lalu. saya pun tahu diri sedang mengandung.. happyyyyyyyy. Semoga dipermudahkan semuanya. Amalkan gaya hidup sihat. 🤗

4y ago

😍🥰🥰

Alhamdulillah. Tahniah, sy pun setahun sebulan tgu bru pregnant 😅. Now da 31 weeks ++. Aaminn, semoga dipermudahkan segala urusan ibu² 😊

4y ago

terima kasih...waaa tahniah jgk...semOga di permudahkan urusan bersalin nty sis... aaaminn ya rabb...

Tahniah sis! Doakan sya da setahun jgk kawin belum ada rezeki ank lagi, doakan sya ada rezeki ya.

4y ago

Saya pon doakan sis cpat2 dikurniakan Zuriat ya... Aminn

Alhamdulillah tahniah.. Semoga diprmudahkan segala urusan kita semua... Aamin

4y ago

aaminnn ya rabb..

Alhamdulillah, tahniah ye awak 🤲😘 semoga dipermudahkan segala urusan nanti.

4y ago

terima kasih sis...aaminn ya rabb 🥰

Tahniah sis jage diri elok2 smoga ade rezki untuk saya jgak amiin....

4y ago

trima kasih..saya dOakan sis ada rezeki bby jgk nty in shaa allah..aamiinnn

Tahniah, sy pun prggy da 24w lpas ttc 4thun, ggur 2018/2019

tahniah sis...jaga diri...semoga semua dpermudahkan...🤗

aamiin 🤲🏻 tahniah puan, semoga baby and mummy sihat selalu!

4y ago

aminn...terima kasih..🥰😘