BABY 2020

Hai assalamualaikum mommies . Mesti ramai yg tgh preggy skrg kan ? Mesti ad jgak sekarang yg tngu masa untk melahirkan . Jom share ramai² brapa weeks dh kandungan tu & due bila . Sy sekarang 17weeks5days . Due 22/3/2020 . First baby . Ad tak yg mcm sy due bulan 3tahun depan jgak ? Hihi and sy doakan semoga awk & kndungan awk sihat dua dua & dipermudahkan segala urusan nanti . Aamiin ya rabbal alamin ?? #SajaTanya #FirstBaby

92 Balas

Saya tak sahkan lagi di klinik, tapi period saya yg terakhir adalah pada 26 Feb 2020. Kalau positif, due date saya adalah pada 2 Dis 2020 hehe. Ini adalah anak kami yg ke-4 :)

Saya geng awak, in shaa Allah. He he he. Now saya dah 19 week 4 day. Due saya 10.3.2020 dengan izin Allah 😍 Moga urusan awak jgk dipermudahkan 😊

5y ago

Aamiin ya Allah ya Mujib

kite same... 17mngu 5 hari... due 23.3.2020...anak ke 4.. xsabar... tp tkuttt... moga ibu2 semua dipermudahkannn.... aamin....

Waalaikumussalam..kandungan sy masih awal..8w..due date 24.5.2020..😂..baju raya kain batik dgn T-shirt je..hihihi

waalaikumussalam ,sy due 02/02/20.hehe skrg ni dh 25w..baby first jugak..selamat awal sikit xperlu berpantang masa raya hehe

20weeks2Days syukut alhamdulillah mnggu depan scan tgk baby 😍..due 6. Mac ..semoga urusan kita semua Allah permudahkan ..aminnn

5y ago

Aah baru scan selsa tadi untk tau jantina ..heheh ..

Waalaikumsalam...saya skrg 29weeks ☺️ due InshaAllah 3/1/2020 firstbaby, semoga kita semua ibu2 dipermudahkan.. Aamiin

Sama due 22/3/2020 Second baby. semoga kita semua dipermudahkan sepanjang pregnant ni n bersalin nnt. ...aminnn

Waalaikumsalam 😍, Aamiin🤲🏻... Sy pregnant 15week2day InshaAllah due date 8/10/2020 anak first juga 😍😍

14w3d. Due 29.09.2020.. cpt la brakhir musim covid ni.. nak rasa brteman juga msk wad brsalin nnti