kencing manis

Nk mintak pendapat sikit...wife sy ad suspek kencing manis...kandungan baru 3 bulan...jdi risau la takot kne ambik suntikan insulin sndri kn...mne yg ad pengalaman mcm wife sy ni...boleh bg cadangan ape yg baik untuk stabil kn kandungan gula dalam badan

1 Balas

Kurangkn mnuman mnis2 n mkn yg berkhasiat..Mknan mnis2 pon kurangkan..xpon tkr beras biasa ke beras perang elok..Klu skrg xinsulin lg boleh lah start xmkn yg mnis2..ambil mnis tpi brpada2...Xambik nty hypo

5y ago

Try mkn yg nasi beras perang..Biasa bg org lain mkn heheh..Tpi gdm diet tu kne btul2 pntau..Kcian bby lah tu