Mil queen control

Nk luahkn skit ni,sye dh msuk 8 bulan tpi brg bby ape pun x prepare lgi..dh byk kali suruh husband beli skit un jdi la asalkn ade tpi mil slalu msuk cmpur kata awl lagi la ape la pastu kata baik amik je baju bby adik husband yg lme ii tu tpi x bgi ii pun? Susah hty jgk ni sye klau keje dh lme sye beli sendri tpi husband yg x bgi keje nk buat work from home pon x bgi katanya biar die yg tanggung tpi die terlampau dgr ckp mak die smpai brg ank sendri un x sediakan..mil slalu masuk campur urusan rumah tangga kami siap cakap saya selalu bebankn husband sye pdhl duit die slalu abis byr hutang ngan bil ii je sye sanggup tahan perut sbb xnk susahkn husband tpi mil pulak ckp cm tu...down jgk kdg ii dianggap org luar kan ank ii die semua die lyn elok jee ..ank die rmai jgk yg perempuan die x takut ke ank die akn mengalami ape yg sye rse skrg? Mil sye xde tolak ansur langsung klau bole duit husband die je nk pegang..sye nk melawan x bole sbb sye dh xde spe ii hmm xpela sye mampu sabar je dan berharap ade la rezeki ank nnty walaupun lmbt☺️☺️#firstbaby

32 Balas

Satu je nak pesan. Zaman sekarang bukan macam zaman dulu. Zaman sekarang perempuan kena ada income sendiri. Kalau bukan untuk diri sendiri pun untuk anak kita sebab lelaki zaman sekarang tak semua mampu dari segi kewangan. Kalau ada yg mampu pulak sejenis bengap macam tak ada akal nak berfikir macam suami sis. Kalau orang nak bagi baju dia bagi tapi kita sebagai mak/bapak takkan tak nak sediakan langsung barang kelengkapan anak kita. Itu tanggungjawab. Jgn main2 dengan tanggungjawab. Orang jenis macam laki sis ni dia spesis akan persoalkan kenapa dah kerja tapi masih susah masih miskin. Inilah puncanya. Dengan anak bini berkira. Tak tahu tanggungjawab sebagai suami. Kalau dengan anak bini pun tak boleh nak sediakan keperluan jangan peliklah kenapa duit tak lekat hidup asyik miskin je. Mil sis tu tak guna sis cakap apa2 pun sbb hujung2 sis yg busuk. Sepatutnya husband tu yg main peranan tapi Ini tidak. Tahu main telur je tu yang kepala zero tu

11mo ago

Hahahah memang geram. Species macam ni always the miskin one. Dahlah miskin duit perangai pulak hauk. Duit tak ada tapi perangai elok orang boleh tahan. Kalau dah perangai cenggini please la. Kalau tak fikir diri kita pun fikir anak tu. patut simpan ke laki macam ni?