Mil queen control

Nk luahkn skit ni,sye dh msuk 8 bulan tpi brg bby ape pun x prepare lgi..dh byk kali suruh husband beli skit un jdi la asalkn ade tpi mil slalu msuk cmpur kata awl lagi la ape la pastu kata baik amik je baju bby adik husband yg lme ii tu tpi x bgi ii pun? Susah hty jgk ni sye klau keje dh lme sye beli sendri tpi husband yg x bgi keje nk buat work from home pon x bgi katanya biar die yg tanggung tpi die terlampau dgr ckp mak die smpai brg ank sendri un x sediakan..mil slalu masuk campur urusan rumah tangga kami siap cakap saya selalu bebankn husband sye pdhl duit die slalu abis byr hutang ngan bil ii je sye sanggup tahan perut sbb xnk susahkn husband tpi mil pulak ckp cm tu...down jgk kdg ii dianggap org luar kan ank ii die semua die lyn elok jee ..ank die rmai jgk yg perempuan die x takut ke ank die akn mengalami ape yg sye rse skrg? Mil sye xde tolak ansur langsung klau bole duit husband die je nk pegang..sye nk melawan x bole sbb sye dh xde spe ii hmm xpela sye mampu sabar je dan berharap ade la rezeki ank nnty walaupun lmbt☺️☺️#firstbaby

32 Balas

uish 8 bulan belom beli pape.. mmg keras lah nk sediakan sekaligus kalau husband je yg keje. sy Pon Suri rumah yg tinggal sekali ngan mil. syukur mil xdelah cmpur tgn rumahtangga kami. tapi dia mmg ada ckp Suh amek baju anak² kakak ipar yg lama...supaya xmmbazir.. sy Suh suami mintak je ngn kaka dia,selagi takde tindakan selagi tu sy duk sebut2 sbb nak prepare basuh sume tuu amek masa jugak.. sis kene ckp bnyk Kali.. sy paham stress tu cmne bila brg2 xcukup apetah lagi kalau xbeli langsung lagi...harap sis tabah yee.. ingatkan suami banyak Kali tntg tanggungjawab dia. antara awk Dan mak dia,dlm bab nafkah perlu dahulukan awk Dan Anak... biar lah kite mmbebel sikit,asal suami xterseksa kat akhirat sbb abaikan tanggungjawab dia. Dan paling penting kan . kalau mil cmtu better duk umah sndiri je sis.. menyewa even Kecik Pon. sbb lama² boleh rosakkan hubungan. kalau xhubungan dgn mak mentua rosak,hubungan awk suami/isteri yg rosak nanti....