assalamualaikum . nak tnya , kalo mcm ni , +ve ke tak ? sb sy baru lewat period dlm seminggu . last period 28 july .

ni saje2 je test . tak pernah ad pengalaman lagi 😅

assalamualaikum . nak tnya , kalo mcm ni , +ve ke tak ? sb sy baru lewat period dlm seminggu . last period 28 july .
34 Balas

Waalaikumsalam, Alhamdulillah tahniah positif 😘😘

3y ago

alhamdulillah , terima kasih 🥰

Alhamdulillah sis, tahniah, take care ea .

3y ago

thank you . you too , take care . semoga dimurahkan rezeki slalu 🥰

Wah tahniah... positif 🤰🏻

Tahniah sis,+ve .. take care, kobid byk

3y ago

thank you . tu lah . musim covid ni kene hati2 . bnda tak nampak kan .

tahniah. positif tu. 🤗

3y ago

same2 🥰

tahniah sis. doakan saya juga sdg ttc

3y ago

inshaa Allah . rezeki Allah sentiasa ada . semoga Allah murahkan rezeki sis . ameen ya rabb

positif. congratulations mummy 🌹

3y ago

thank you sis . alhamdulillah . rezeki Allah 🥰

Alhamdulilah..positif sis

pstf dh tu..taniah ye sis

Tahniahh awakkk. Positif dah tu