Period lewat upt -ve

last period februari 15. tapi sampai skrg belum period. upt -ve and opk dah pernah +ve before. tapi sampai sekarng upt -ve and belum period. risau rasa. ada yg pernah mcm ni tak? #seriusnanya #bantusharing

2 Balas

mslh hormon..ada try scan biarpun kptusn -ve upt? sya mcm ni la lewat bila scan ada cyst

Dah pernah pergi klinik ke? Doktor kata apa sis?

12mo ago

Pernah buat beta hcg tak sis? Saya rasa better sis jumpa doktor pakar sakit Puan. Lama sangat tu. Sekarang dah bulan 4.