Keputihan ke ni?

Ni kira keputihan ke kalau preg 7w-8w? Ni gambar hari semalam. Harini lighter than this. Saya pakai pantyliner je sekarang utk pantau takut ad bleeding lg skli. Msuk hrini takda bleeding dh pun cuma keputihan mcm ni sama dgn sebelum bleeding. Btw bleeding tu sehri jee..

Keputihan ke ni?
2 Balas

Kalau warna putih / putih susu / kuning , tu keputihan sis. Kalau bleeding tu keluar darah macam period tu. So semalam tu sis keputihan ke bleeding?

3mo ago

I see. Hope takda apa2. Sebab takda gatal atau apa2. Just biasa je. Now keputihan tu dah jernih sikit berbanding gambar di atas