Keputihan atau bleeding

Salam semua..nk tny ni keputihan atau darah ya? Maaf kotor

Keputihan atau bleeding
7 Balas

saya dr 7 week mcm tu check kk amek sample.. tetap xdpt keputusan kenapa mcm tu.. smpai 14 week mmg jd pendarahn.. dan dah pergi hospital alhamdulillah baby okay.. rahim okay.. bukaan pon xde.. dpt ubat kuat rahim juga ni saya da nk masuk 16 minggu.. masih ad lagi.. saya x tau la apa punca nya.. sedih juga .. risau pon ad.. tp tiap kali scan baby okay.. hilang sikit rasa risau tu

4mo ago

Sy masa 7w bleeding tp x byk dan doc swasta bg ubat kuat rahim..lepastu alhamdulillah okay..baby pun ok..cuma jumaat lepas die jd mcm sy letak kt gmbar tu cuma xde fresh blood..so confused bleeding or keputihan tp time tu je la smp arini dh xde..skg 14w

sy Jd acam nie ..kandungan sy 7w.. sy Ada jgk bertanyakan dgn doc kk no feedback..sy try doc luar dia scan alhamdulillah baby ok dan dia bg sy ubat kuat Rahim dgn folic acid je awak .. kk xbg ubat ..

4mo ago

bagus la. kdg2 kita sbg ibu perlu buat sesuatu untuk kebaikan baby kita.

Sy pernah jadi macam ni cuma lebih pekat warna merah tu. Tapi Alhamdulillah tak ada apa-apa pun. Sakit pun tak. Jadi, tak refer mana2 nurse/klinik. Kalau berlarutan lebih baik awk refer doctor.

4mo ago

Buat masa skg sy x refer mna2 klinik sbb xde sakit perut atau fresh blood..

Nampak macam keputihan + darah skit.. Boleh edit post pilih untuk blur kan gmbr ni sbb ada ja mummy lain yg mmg geli nmpk even mcm ni je. hehe

4mo ago

Takpe awk. saya ni x geli, tp risau kat mommy lain. haha

Macam darah. Dah berapa weeks? Saya suggest pergi ke klinik untuk pemeriksaan lanjut. Minta set gambar ke NSFW ya.

4mo ago

I see, faham. Discharge yang awak alami ni tak normal ketika hamil. Dapatkan pemeriksaan daripada doktor ya.

ni dh bercampur boleh terus p hosptl

nampak macam bercampur darah sikit.