Bleeding/Spotting

Saya 7weeks tapi kerap bleeding (saya pakai pantyliner). Dalam dia hari saya tukar 3 kali pantyliner disebabkan bleeding tu. Ada waktunya dia macam period. Tapi takda sakit perut. Adakah normal?

5 Balas

tak normal awak . sama mcm sy , dri 6w sakit perut pastu keluar spotting . dh masuk wad . leps keluar wad bleeding tak stop . lepas tu smlm 8w sy pgi scan swasta jantung baby dh takde . pastu g emegency pn dokter kte jantung dh takde . so skrg tunggu tempoh 2 minggu utk kantung jatuh sndri . apa2 awak refer dokter ye . diorg lebih tahu . harap semuanya okey . jaga diri jgn lasak2 ye . bykkan bedrest

sebarang pendarahan ketika hamil adalah tidak normal.. sila ke hospital... saya ade pengalaman mengndung yang selalu ada pendarahan tetapi ada selamat melahirkan dan juga ada pengalaman keguguran. jadi apa2 sila rujuk ke hospital

Tak normal. Pergi kecemasan. Sy macam awak juga. Bila aktif berjalan, keluar darah spotting/bleeding sikit2. So pergi je kecemasan

Macam mana skrg? Sbb saya alami benda yg sama. Takut…

Tak normal dear. Pergi check as soon as possible dear.